Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:33

رول های نان تست و قارچ

رول های نان تست و قارچ

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع به میزان لازم

 

ژامبون خرد كرده 8 ورق

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

كنسرو قارچ خرد كرده 130 گرم

 

نان تست 20 قطعه

 

كره‌ی آبكرده 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا در تابه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید و ژامبون را در آن تفت دهید تا ترد شود.

آن‌گاه آن را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

سپس پیاز را در همان تابه تفت دهید تا قدری نرم شود و بعد آن را در ظرف دیگری بریزید.

پنیر خامه‌ای، قارچ و ژامبون را بیفزائید و مخلوط كنید.

حال اطراف نان‌ها را بگیرید و ورقه‌های نان را به كمك وردنه صاف و نازك كنید.

اكنون هر بار به اندازه‌ی 4 قاشق‌چایخوری از مواد فراهم كرده را روی هر تكه‌ی نان بمالید و آن را به دقت رول كنید و با خلال دندان محكم سازید.

سینی فر را با كره چرب كنید و رول‌های قارچ را در آن بچینید.

سینی را به مدت 3-4 دقیقه در فر گرم كرده‌ با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا نان‌ها قدری پخته شوند.

آن‌گاه خلال دندان‌ها را جدا كنید و رول‌های قارچ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: می‌‌توانید روی رول‌ها را كمی با كره چرب كنید و كنجد بپاشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچانواع رولآشپزی در فرآموزش رولرول های نان تست و قارچ تعداد بازديد: 6083 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است