Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:57

پلو یونانی

پلو یونانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ    150 گرم

پیاز خرد کرده   2 عدد متوسط

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

قارچ خرد کرده 1پیمانه

فلفل دلمه‌ای یک دوم پیمانه

ذرت پخته یک دوم پیمانه

نخود فرنگی یک دوم پیمانه

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

برنج آبکش کرده  2 پیمانه

آشپزباشی - نجمه درویش

روش تهیه

سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و میزان کافی آب بپزید.

آن‌گاه روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و  باقیماندۀ پیاز را در آن تفت دهید.

زردچوبه،مرغ ریش ریش کرده، قارچ،فلفل دلمه ای، ذرت و نخود فرنگی را نیز بیفزائید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.

سپس زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اینک مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد فراهم کرده روی برنج بریزید و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لابه‌لای هم قرار دهید و در نهایت آب و روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را دم کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیپلو یونانینجمه درویشروش تهیه پلو یونانیمواد لازم برای تهیه پلو یونانیروش تهیه انواع پلو تعداد بازديد: 1287 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است