Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 26 آبان 1397 - 12:35

نان کدو حلوایی

نان کدو  حلوایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 18 عدد

پودر مایه خمیر  1 قاشق چایخوری

آب ولرم   150 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

عسل    یک قاشق سوپخوری

آرد   350گرم

شیر خشک  2 قاشق سوپخوری

نمک   1 قاشق چایخوری

پودر دارچین   یک دوم قاشق چایخوری

پودر رازیانه  یک و یک چهارم قاشق چایخوری

کدو حلوایی پخته و پوره کرده  150گرم

روغن کنجد    2 قاشق سوپخوری  

آشپزباشی - مریم امیری

مایه خمیر، آب و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. 

آن‌گاه آرد را در کاسه مناسبی بریزید و شیر خشک، نمک، دارچین و رازیانه را به آن افزوده و مخلوط کنید.

اینک وسط این مواد حفره‌ای بسازید و کدو حلوایی و روغن کنجد را درون آن بریزید.

حالا مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شد. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و در کاسه چربکرده بگذارید.

 رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

اکنون های خمیر را با فشار دستتان بگیرید و چونه‌هایی به اندازه یک نارنگی از خمیر جدا  کنید. 

اینک هر بار یکی از آنها را کف دستتان قرار دهید و اندکی روی آن را تخت کنید و با استفاده از قیچی برش‌هائی روی خمیر ایجاد نمائید.

آن‌گاه خمیرها را در سینی شیرینی‌پزی (چربکرده) بچینید، رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. 

پس از 15 دقیقه، روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و نان کدو حلوائی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزی با کدو حلواییکدو حلوایینان کدو حلواییآشپزباشیمریم امیریطرز تهیه انواع نانطرز تهیه نان کدو حلواییمواد لازم برای تهیه کدو حلوایی تعداد بازديد: 61 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است