Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:41

خورش بامیه هندی

خورش بامیه هندی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد درشت

زنجفیل رنده کرده  یک‌دوم قاشق سوپخوری

سیر له کرده  یک حبه

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

زیره یک‌دوم قاشق سوپخوری

گراماسالا یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر گشنیز یک‌قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

بامیه 800 گرم

سیب‌زمینی 400 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود.

آن‌گاه زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه مخلوط نمائید. حالا زردچوبه، زیره، گراماسالا، تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

سپس رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید و به میزان کافی آب اضافه کنید. تا بجوش آید.

در این فاصله بامیه‌ها را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و به مواد فراهم کرده بیفزائید تا بامیه کمی بپزد سپس سیب‌زمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش پخته و جا بیفتد.

برچسب ها: انواع خورشغذای سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشخورش بامیهانواع غذا با بامیهغذای بدون گوشتغذای ایرانیخورش بامیه هندیمواد لازم برای تهیه خورش بامیه تعداد بازديد: 3977 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است