Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:01

روش بلانچ و فريز کردن سبزیجات

641 0

اگه می خواید سبزیجات و صیفی جاتی را فریز کنید و یا برای پخت سالاد، سوپ و برخی غذاها به سبزیجات و صیفی جات پخته نیاز دارید حتما باید آنها را بلانچ کنید. با استفاده از تکنیک بلانچ کردن، سبزیجات و صیفی جات مدت زمان بیشتری رنگ و طعم خودشون رو حفظ می کنند.

برچسب ها: سبزیجات، فریز کردن سبزیجات، بلانچ کردن، نگهداری سبزیجات در فریزر تعداد بازديد: 641 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر