Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 22:54

طرز تهیه حلوا برشتوک

235 بازدید

  • طرز تهیه حلوا برشتوک
    خضریان

    خضریان

    این آموزش یکی از مقالات آشپزی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو است
    شما برای یادگیری دوره کامل طرز تهیه حلوا میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید.
    https://ashpazsho.ir/courses/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9%DB%8C
    مواد لازم برای تهیه حلوای برشتوک
    آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
    آرد شيريني پزي ١٢٥ گرم
    پودر قند ۹۰ گرم
    روغن ۱۵۰ گرم
    پودر هل ٢ قاشق چايخوري
    شکلات آب شده ۵۰ گرم
    مراحل تهیه حلوا برشتوک
    ابتدا آرد شیرینی‎پزی را در تابه ریخته و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه با شعله متوسط با قاشق شروع به هم زدن آن می‎کنیم، تا بوی خامی آرد گرفته شود.
    حال که که آرد شیرینی پزی آماده شده است، آرد نخودچی را به آن اضافه می‎کنیم و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با قاشق چوبی یا لیسک مواد را به هم میزنیم.
    در این مرحله روغن رو اضافه میکنیم و همچنان با قاشق چوبی یا لیسک به هم زدن ادامه می‎دهیم، تا کاملاً روغن به خورد آردها برود.
    زمانی که مواد به حالت خرده بیسکویت درآمد، پودر قند رو اضافه می‎کنیم و به هم زدن ادامه می‎دهیم تا مواد ما انسجام پیدا کند.
    در نهایت پورد هل را اضافه می‎کنیم تا کاملا عطرش حفظ شود.
    در مرحله آخر شکلات آب شده در قالب می‎ریزیم و سپس حلوا را روی آن فشار می‎دهیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار می‎دهیم. حال حلوا را از قالب بیرون آورده وتزیین می‎کنیم.
  • خضریان

    خضریان

    از سایت آموزشگاه آشپزی ما دیدن کنید. کلی مطالب آموزنده برای شما تدارک دیده ایم.
    https://ashpazsho.ir/


برای درج پاسخ عضویت الزامی است.