Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:33

تارت شکلات سفید و هل

تارت شکلات سفید و هل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد 125 گرم

نمک 1 پینچ

کره سرد (خرد کرده) 75 گرم

آب سرد  2 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

پودرژلاتین  10 گرم

آب سرد 60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

دانه هل  8 عدد

شکلات سفید 350 گرم

خامه فرم گرفته 370 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، کره را به آن بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

آن‌گاه آب را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید.

حالا روی خمیر را با کاغذ و حبوبات بپوشانید و آن را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را به مدت 15 دقیقه در فر گرم با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید و بعد کاغذ و حبوبات را بردارید و خمیر را 10 دقیقه دیگر بپزید.

همین‌که نان تارت خنک شد مایه میانی را در آن بریزید و تارت را در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود. اکنون روی تارت را  با پودر کاکائو و شکلات سفید بیارائید.

روش تهیه مایه میانی: پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. آن‌گاه در کاسه دیگری، دانه هل را خرد کنید و شکلات را به آن بیفزائید و به روش بن‌ماری شکلات را آب کنید.

سپس محلول ژلاتین و شکلات را با هم مخلوط کنید و بگذارید اندکی خنک شود. حالا خامه فرم گرفته را به آن افزوده و مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانانواع تارت و پایدسرهای خوشمزهتارت خوشمزهتارت شکلات سفیدتارت شکلات و هلتارت هلتارت خونگی تعداد بازديد: 1312 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است