Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:40

حلوای خامه و عسل

حلوای خامه و عسل

shooroshirin

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20 عدد

روغن جامد................ 110 گرم

آرد.............. 180 گرم

شیر خشک.............. 30 گرم

شیر............... 90 میلی لیتر

عسل................. 90 گرم

شکر................... 100 گرم

خامة صبحانه................ 60 میلی لیتر

گلاب.................... 60 میلی لیتر

شکلات سفید رنده کرده.......................... 60 گرم

اسانس وانیل........... یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده.............. 1 قاشق سوپخوری

پودر پسته ....................برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجي :

روش تهیه

روغن‌ و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا اندکی تغییر رنگ دهد. آن‌گاه شیر‌خشک، شیر، عسل، شکر، خامه و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا این مایه را به آرد افزوده و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود. اکنون وانیل و زعفران را نیز به حلوا بیفزائید و آن را در قالب چربکرده بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه حلوا را با پودر پسته بیارائید.

برچسب ها: حلواحلوای خامه و عسلطرز تهیه حلوا تعداد بازديد: 555 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است