Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:32

اسلایس شكلات

اسلایس شكلات

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر بیسكویت كرمدار شكلاتی 250 گرم

 

پودر نارگیل 45 گرم

 

گردوی خردكرده 125 گرم

 

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

 

شكلات سیاه رنده‌كرده 100 گرم

 

كره ذوب‌شده 80 گرم

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

 

شكلات سیاه آب‌كرده 60 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكلات سیاه 100 گرم

 

كره 60 گرم

آشپزباشی

 

قالبی را به اندازه 18×28 سانتیمتر چرب كنید. كف و دیواره‌های آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. بعد بیسكویت خردكرده، پودر نارگیل، گردوی خردكرده، پودر كاكائو، شكلات سیاه رنده‌كرده، كره آب‌كرده، عسل، تخم مرغ و شكلات سیاه آب‌كرده را در كاسه مناسبی بریزید.

آن‌گاه مخلوط را در قالب بریزید و روی آن را صاف كنید و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به‌مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن، با مواد رویه، روی آن را بپوشانید و به‌مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد به ابعاد مورد نظر برش دهید.

روش تهیه مواد رویه: شكلات و كره را در كاسه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بخار آب جوش قرار دهید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیاسلایساسلایس شكلاتآموزش شیرینی پزیآشپزباشیاسلایس با شکلاتتهیه اسلایس تعداد بازديد: 747 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است