Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:09

كندی کره‌ای

كندی کره‌ای

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40 عدد

شكر دانه ريز ٢٢٠ گرم

آب 40 میلی لیتر

گلوكز 115 گرم

كره خرد کرده  ٦٠ گرم

آشپزباشی - محیا ربیعی

قالبی را به اندازه 10×20 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ایکه کاغذ از لبه قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه شکر، آب و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس شربت را بجوشانید تا دمایش به 150 درجه سانتیگراد برسد (از دماسنج مخصوص سیروپ استفاده کنید) حالا شربت را از روی حرارت بردارید و کره را به آن افزوده و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

اکنون این مایه را در قالب بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا اندکی خنک شود. اینک به کمک چاقوی چرب، جای برش‌های دلخواهتان را روی کندی بیندازید و آن را کنار بگذارید تا در دمای محیط کاملا خنک شود.

آن گاه کندی را از قالب درآورید و آن را به تکه‌های مشخص کرده بکشنید و در ظرف دردار قرار دهید.

برچسب ها: دسر خوشمزهکندیکندی کره ایشکلاتهای دست سازکندی های خانگیکندی خوشمزهشکلات لطیفشکلاتهای خوشمزه تعداد بازديد: 1718 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است