Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:16

پن‌کیک بادام زمینی

پن‌کیک بادام زمینی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

  آرد 185 گرم

 

بیکینگ‌پودر یک و نیم قاشق چایخوری

 

نمک یک دوم قاشق چایخوری

 

کره بادام زمینی یک چهارم پیمانه

 

تخم مرغ 1 عدد درشت

 

شکر 1 قاشق سوپخوری

 

شیر  310 میلی لیتر(یک و یک چهارم پیمانه)

 

مارمالاد توت فرنگی به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و کنار بگذارید. آن‌گاه کره بادم‌زمینی، تخم‌مرغ و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا شیر را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مخلوط آرد را افزوده و هم بزنید. اکنون قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و هربار به اندازه یک چهارم پیمانه از مایه پن‌کیک درون تابه بریزید و دو طرفش را بپزید.

حالا روی هر پن‌کیک قدری مارمالاد توت‌فرنگی قرار دهید تا برای پذیرائی آماده شود. 

 

برچسب ها: آموزش پن کیکانواع پن کیکپن کیک بادامیتغذیه مدرسهپن‌کیک بادام زمینی تعداد بازديد: 881 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است