Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:00

دسر گیلاس سرخكرده

دسر گیلاس سرخكرده

shooroshirin7

0 1

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد  115 گرم

 

نمك  1 پینچ

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

شیر 150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

 

دارچین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

گیلاس 450 گرم

 

روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم

 

پودر شكر به میزان لازم

 

خامه فرم گرفته به میزان لازم

آشپزباشی- مریم امیری

 

آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد نمائید.

آن‌گاه تخم‌مرغ، شیر و دارچین را در این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

حالا گیلاس‌ها را تا نیمه در خمیر فرو ببرید و در روغن داغ، سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

اكنون صبر كنید گیلاس‌های سرخكرده خنك شود و بعد رویشان پودر شكر بپاشید و با خامه میل كنید.

 

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسردسر میوهدسر گیلاس سرخكردهدسر با گیلاسگیلاس سرخ کرده تعداد بازديد: 1140 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است