Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 09:52

چیزکیک کارامل و نارگیل

چیزکیک کارامل و نارگیل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسکویت شکلاتی کرمدار آسیاب کرده  ۱۳۰ گرم

کره آبکرده  ۶۵ گرم

مواد لازم میانی

پنیر خامه‌ای   ۱۳۰ گرم

شکر   ۱۰۰ گرم

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

خامه صبحانه  ۶۵ گرم

تخم‌مرغ   ۲ عدد کوچک

 مواد لازم رویه

سس کارامل ۱۰۰گرم

پودر نارگیل   ۱۲۰ گرم

شکلات تلخ آبکرده ۵۰ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

 بیسکویت و کره را با هم ‌مخلوط کنید و در قالب کمربندی به قطر ۱۸ سانتیمتر بریزید و فشرده سازید.

آن‌گاه مایه میانی را رویش بریزید و چیزکیک را به مدت تقریبی35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید.

سپس بگذارید چیزکیک اندکی خنک شود و بعد 1 قاشق سوپخوری از سس کارامل را رویش بریزید.

حالا پودر نارگیل را 3-4 دقیقه تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

اکنون باقیمانده سس کارامل را با نارگیل مخلوط کنید و آن را روی چیزکیک بریزید و دست‌کم 2-3 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک چیزکیک را با شکلات‌ بیارائید.

روش تهیه مایه میانی

پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آنگاه وانیل و خامه را به آن بیفزائید و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید‌.

برچسب ها: کیکچیز کیککیک کاراملکیک نارگیلیآشپزباشیچیز کیک نارگیلشور و شیرینچیزکیک کارامل و نارگیل تعداد بازديد: 179 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است