Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:33

باوارین کیک آلو

باوارین کیک آلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

پودر مایه خمیر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

آب 60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

شکر 2 قاشق سوپخوری

آرد 375 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد

کره نرم شده در دمای محیط 125 گرم 

مواد لازم میانی

زرده تخم مرغ 2 عدد

شکر 100 گرم

خامه 60 میلی‌ لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خرده نان 2 قاشق سوپخوری

آلوی ورقه‌ای خرد کرده 500 گرم

مایه خمیر، آب و یک قاشق از شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد، نمک، تخم‌مرغ‌ها، کره، باقیمانده شکر و مایه خمیر ورآمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. (این خمیر قدری چسبنده می‌باشد). 

سپس دستتان را اندکی چرب کنید و خمیر را به صورت چونه درآورید و در کاسه چربکرده بگذارید.

حالا رویش را با سلفون بپوشانید و به مدت تقریبی 45 دقیقه تا 2 ساعت در یخچال بگذارید. در این میان، مواد میانی را فراهم کنید.

اکنون فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب تارت را به قطر 28 سانتیمتر چرب نمائید.

آن‌گاه خمیر را در قالب پهن کنید به گونه‌ایکه دردیواره‌ها ضخیم‌تر باشد.

اینک مواد میانی را وسط خمیر بریزید و برش‌های  آلو را رویش بچینید. آن‌گاه کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

روش تهیه مواد میانی

زرده تخم‌مرغ‌ها، دو سوم از شکر و خامه را با هم مخلوط کنید و بعد خرده نان را بیفزائید.

باقیمانده شکر را با آلو مخلوط سازید.

برچسب ها: کیککیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینباوارین کیک آلوباوارین کیکدستور تهیه باوارین کیک آلوروش تهیه باوارین کیک آلو تعداد بازديد: 1160 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است