Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:32

طرز تهیه کیک پسته

طرز تهیه کیک پسته

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک پسته

تخم مرغ 6 عدد

 

شکر 150 گزم

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پسته آسیاب کرده 150 گرم

 

آرد 150 گرم

 

خامه فرم گرفته حدود 250 گرم

 

میوه دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک پسته

سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. در این میان، شکررا کم‌کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید ( مراقب باشید که سفیده تخم‌مرغ‌ها را بیش از حد لازم نزنید تا خشک و برفی نشود!).

آن‌گاه وانیلین را افزوده و بعد زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به سفیده‌های همزده بیفزائید و مخلوط کنید. حالا روغن مایع و پسته را افزوده و مایه را به آرامی هم بزنید.

سپس آرد را بیفزائید و مایه را به شکل دورانی و به آرامی با لیسک مخلوط کنید به گونه‌ایکه حجم مایه از بین نرود!

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب به قطر 25 سانتیمتر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینک کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود (کیک را از قالب خارج نکنید!) بهتر است کیک یک شب در قالب بماند.

آن‌گاه کیک را به سه لایه تقسیم کنید و روی هر لایه اندکی شربت بمالید و با قدری خامه فرم گرفته، روی کیک‌ها را بپوشانید.

لایه‌های کیک پسته را روی یکدیگر قرار دهید و رویش را با میوه‌های دلخواهتان بیارائید. حالا کیک را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

 

برچسب ها: کیککیک پستهکیک آجیلیکیک عصرانهطرز تهیه کیک پستهمواد لازم کیک پستهکیک با طعم پستهکیک پسته ای تعداد بازديد: 2074 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است