Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:06

نکاتی در مورد پیش غذاها

نکاتی در مورد پیش غذاها

یادتان باشد که برخی از مهمان ها غذای کم چرب می خورند، برخی دیگر ممکن است به دیابت مبتلا و یا به گلوتن حساس باشند. حتی احتمال دارد که برخی دیگر بیشتر به خوردن سبزیجات تمایل داشته باشند.

1- تنوع

اگر هنگام مهمانی پیش غذا، غذای اصلی تان است، پس تنوع را فراموش نکنید.

یادتان باشد که برخی از مهمان ها غذای کم چرب می خورند، برخی دیگر ممکن است به دیابت مبتلا و یا به گلوتن حساس باشند.

حتی احتمال دارد که برخی دیگر بیشتر به خوردن سبزیجات تمایل داشته باشند.

2- یادآوری

اگر پیش غذای خود را با خوراکی‌های حساسیت‌زا- مانند بادام زمینی و یا صدف- آماده کرده‌اید، حتما این موضوع را یادآوری کرده و به مهمان ها تذکر دهید.

البته حتما پیش غذاهای دیگری در کنار این نوع پیش غذاها داشته باشید.

3- در نظر گرفتن مهمان‌ها

هنگام درست کردن پیش غذا به سن مهمان های خود توجه کنید.

مهمان‌های جوان تر معمولا بیشتر از مهمان های مسن تر غذا می خورند.

همچنین مهمانی های پرسروصدا، به پیش غذاهای پر انرژی تری نیاز دارند.

4- اندازه‌های کوچک

پیش غذاها معمولا باید کوچک- و انگشتی- باشند.

اگر برای خوردن آنها به قاشق و چنگال نیاز باشد، دیگر پیش غذا نیستند.

5- سرد، گرم و داغ

تمام شدن غذا در مهمانی، یعنی پایان یافتن مهمانی! بنابراین اگر دوست دارید یک مهمانی طولانی را تجربه کنید، بنابراین تعداد زیادی پیش غذا- سرد، گرم و حتی داغ- داشته باشید.

6- صرفه جو

پیش غذاها برای مهمانی ها از نظر اقتصادی ایده آل هستند. شما برای هر بار سرو به مقدار کمی مواد غذایی نیاز پیدا می کنید.

بنابراین می‌توانید با تهیه پیش غذای بیشتر، از حجم غذای اصلی که معمولا گران تر است، کم کنید.

7- نوشیدنی

حتما کنار پیش غذا و غذای اصلی‌تان، نوعی نوشیدنی برای مهمان‌هایتان در نظر بگیرید.

8- عصرانه چای

هنگام عصرانه چای می‌توانید پنیرهای خامه ای را با چند قطره رنگ خوراکی، به رنگ های زیبا درآورده و آن را با کمی شکر و وانیل، خوش طعم کنید.

چند پیش غذای انگشتی با نان تست

ابتدا چند نان فرانسوی را به صورت گرد و نازک برش بزنید.

اندازه نان ها باید بسیار کوچک و در حد  خوراکی‌های انگشتی باشد.

سپس روی نان ها، روغن زیتون و یا کره آب شده بمالید. سپس نان‌ها را درون فر با دمای 170 درجه بگذارید، حدود 15 دقیقه بگذارید.

اکنون می توانید روی این نان ها را با هریک از خوراکی های زیر بپوشانید و یک نوع پیش غذا آماده کنید.

1- روی نان، پنیر مالیده و برگ چغندر ، یک ورقه پرتقال و نعناع تازه بگذارید.

2-  مربای انجیر به نان بمالید و روی آن را با پنیر و گردوهای خرد شده پر کنید.

3- انجیرهای خرد شده، چند قطره عسل و نمک دریا به روی نان بریزید.

4- تن کنسروی با آب لیموترش، روغن زیتون، برگ جعفری و نمک به روی نان بریزید.

5- کمی آووکادو و نمک را با هم مخلوط کرده و به همراه میگو پخته شده به روی نان بگذارید.

6- روی نان کمی سس پستو مالیده و با گوجه فرنگی خشک شده، تزئین کنید.

7- روی نان پنیر (هر نوع که دوست دارید) مالیده و با انواع آجیل بپوشانید.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟