Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 12:40

دلیل سفت شدن نان

دلیل سفت شدن نان

دلیل سفت شدن نان | چرا نان سفت می شود؟

شاید در هنگام پختن نان متوجه شوید که نان شما سفت شده است و به دنبال راهی برای پیشگیری این حالت هستید و یا علت سفت شدن نان را جویا هستند. به طور کلی دلایل مختلفی برای آن وجود دارد مانند:

- استفاده نکردن از مخمر

- به کارگیری آردهای سفید برای پخت نان

- به کارگیری آردی که گلوتن آن کم است.

- اگر آرد قارچ زده باشد در این صورت احتمال سفت شدن نان وجود دارد

- در صورتی که خمیر نان استراحت نکرده باشد نیز این حالت ممکن است به وجود بیاید. 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟