Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 27 آذر 1397 - 20:18

نحوه انتخاب، نگهداری و پخت قارچ

نحوه انتخاب،  نگهداری و پخت قارچ

اگر می خواهید قارچ های تازه ای که خریداری کرده اید را برای مدت زمان طولانی نگه داری و حفظ کنید، تا هر زمان که خواستید از آن ها استفاده کنید، می توانید از روش منجمد کردن قارچ ها استفاده کنید.

1- هنگام خرید، قارچ‌های دارای بافت سفت و محکم، با رنگ یکنواخت و فاقد لکه را انتخاب کنید. سطح کلاهک نباید چسبناک باشد. سطح کلاهک باید خشک (نه پلاسیده) باشد.
2- هنگام خرید به زیر کلاهک دقت کنید و قارچ‌هایی را خریداری کنید که تیغه‌های لامل آن کاملا بسته باشد.
3- چنانچه قسمت تیغه‌های لامل از یکدیگر فاصله داشته و باز باشند نشانه کهنگی قارچ می‌باشد.
4- از خرید قارچ‌های تغییر رنگ داده، صدمه دیده، ترک دار و دارای لکه‌های نرم خودداری کنید.
5- پس از خرید، قارچ‌ها را از بسته‌بندی وکیوم‌شان خارج کنید، چراکه قارچ‌ها درون بسته بندی آب جذب کرده و روند فاسد شدن آنها تسریع می‌شود.
6- قارچ‌ها را حداکثر 4 روز می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.
7- تا زمانی که قصد مصرف و یا پختن قارچ‌ها را ندارید، از شستن آنها خودداری کنید.
8- قبل از آماده‌سازی و مصرف اقدام به تمیز کردن قارچ‌ها کنید. برای اینکار می‌توانید از یک برس و یا مسواک تمیز و یا یک حوله کاغذی مرطوب استفاده کنید و یا آنها را زیر جریان آب سرد بگیرید، ولی فورا با یک حوله خشکشان کنید.
9- برای جلوگیری از تغییر رنگ پیدا کردن قارچ‌های برش داده شده و یا خرد شده می‌توانید روی قارچ‌ها آبلیمو بچکانید.
10- هر چه زمان پخت قارچ‌ها بیشتر باشد، قارچ‌ها آب بیشتری از دست داده و افت حجمي ‌بیشتری پیدا می‌کنند.
11- قارچ‌ها را می‌توان بصورت خام، سرخ کرده و آبپز مصرف کرد، اما از آبپز کردن آنها خودداری کنید، چراکه باعث از بین رفتن ویتامین‌های گروه B می‌شود.
12- توجه داشته باشید برای تهیه قارچ از ماهیتابه آلومینیومي‌استفاده نکنید، چراکه باعث سیاه شدن قارچ‌ها می‌شود.
نکته: قارچ‌های خوراکی غذای مناسبی برای افراد دیابتی، گیاهخوار، با فشار خون بالا و چاق می‌باشند.
نکته: سعی کنید سرخ کردن قارچ‌ها بیش از 7 دقیقه بطول نینجامد.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟