Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 08:42

عناوین و اصطلاحات آشپزی و شیرینی‌پزی

عناوین و اصطلاحات  آشپزی و شیرینی‌پزی

با توجه به درخواست بسیاری از شما همراهان صمیمی و همیشگی در خصوص آشنائی با اصطلاحات تخصصی و بین‌المللی در حرفه‌ی آشپزی و شیرینی‌پزی مطالب آمده در ذیل به این موضوع اختصاص دارد.

آشپزباشی - افسانه ظروفی

با توجه به درخواست بسیاری از شما همراهان صمیمی و همیشگی در خصوص آشنائی با اصطلاحات تخصصی و بین‌المللی در حرفه‌ی آشپزی و شیرینی‌پزی مطالب آمده در ذیل به این موضوع اختصاص دارد.

grater

ابزاری است که برای رنده کردن مواد غذائی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

grease,to

چرب کردن انواع قالب، سینی و یا کاغذ روغنی و فویل، به منظور نچسبیدن مواد غذائی به ظرف

green coffee bean

دانه قهوه قبل از برشته شدن

green curry past

خمیر کاری که در سبک غذایی تایلند مورد مصرف قرار می‌گیرد. این خمیر از ترکیب و پوره کردن سیر، لمون گرس، دانه‌ گشنیز، زیره، موسیر، فلفل چیلی، فلفل سیاه، نمک و پوست لیمو تهیه می‌شود.

green fig

انجیر سبز

greengage

نوعی آلوی شیرین و کهربایی رنگ است.

green onion

پیازچه

green peppercorns

دانه سبز رنگ نوعی فلفل است که معمولا در سرکه نگهداری می‌شود و یا به صورت تازه به فروش می‌رسد.

greens

نام عمومی برای سبزی‌های دارای برگ سبز است که هم به صورت پخته و هم به شکل خام مصرف می‌شود.

green salad

سالاد سبز است که از مخلوط انواع سبزی خام همچون کاهو، برگ ریحان، اسفناج و غیره تهیه می‌شود.

green sauce

سس سبز رنگی است که از بخارپز کردن و پوره کردن سبزی‌هایی چون اسفناج، ترخون، پیازچه و شاهی تهیه می‌شود و بعد آن را با سس مایونز مخلوط می‌کنند.

green tea

چای سبز

green tomatoes

گوجه فرنگی نرسیده و سبز رنگی است که بیشتر در تهیه‌ ترشی و چاتنی مورد مصرف قرار می‌گیرد.

green walnuts

گردوی نرسیده و سبزرنگ است که از آن برای تهیه ترشی و یا مربا استفاده می‌کنند.

grenadine

تارت شیرینی است که از ترکیب میوه‌های قرمز و آب انار تهیه می‌شود.

griddle

صفحه ضخیم و تخت فلزی است (معمولا از جنس چدن) که برای پخت انواع پن‌کیک و گوشت و غیره به کار گرفته می‌شود.

griddle cakes

به انواع نان اسکن که بر روی صفحه چدنی داغ (gridde) طبخ می‌شود، می‌گویند.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟