Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 مهر 1399 - 04:26

طرز تهیه ترشی قارچ

طرز تهیه ترشی قارچ

در مطلب زیر طرز تهیه ترشی قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

امروز قصد داریم طرز تهیه  ترشی قارچرا به شما آموزش دهیم .

مواد لازم برای ترشی قارچ

قارچ................... یک کیلو (بهتر است ریز باشد)

آب ................۵/۲ تا ۳ لیتر

سرکه سفید.......................۱ پیمانه

سبزیجات معطر شامل ترخون. سیر. فلفل سبز یا قرمز. نعنا .................به میزان لازم

نمک........... ۸ قاشق غذاخوری

 
 
طرز تهیه ترشی قارچ

در ابتدا قارچ و سبزی‌ها را تمیز شسته و در آبکش قرار داده تا آب آن‌ها برود. بعد نمک و سرکه را در آب حل کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس شعله را خاموش کرده و منتظر سرد شدن کامل آن‌ها باشید. ظرف مورد نظرتان را آماده کنید. قارچ‌ها را درون ظرف بریزید و لابه لای آن از سبزی‌های معطر. سیر و فلفل قرار دهید. تا ظرف پر شود. سرکه را که کاملا سرد شده روی قارچ‌ها بریزید. درب ظرف را طوری که هوا نکشد بسته و در جای خنک به مدت دو هفته قرار دهید تا کاملا قارچ‌ها رسیده شوند.

نکات
ترشی قارچ جزو ترشیجات و شور میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

منبع: کی آشپزه

نظر شما درباره این مقاله چیست؟