Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:18

شمع با تزئین ستاره

شمع با تزئین ستاره

فویل آلومینیومی را به شكل قالبی مربع به ضلع 10 سانتیمتر درآورید به طوری كه این مربع دیواره‌هایی به ارتفاع 1/5 سانتیمتر داشته باشد. حالا آن را درون ظرف نسوزی قرار دهید. پارافین كریستالی را در ظرف فلزی روی بخار آب جوش ذوب كنید.

تحریریه آشپزباشی

 

وسایل مورد نیاز 

فویل آلومینیومی                    30 سانتیمتر

پارافین كریستالی                   1 قاشق چایخوری

پارافین جامد برای ستاره‌ها        50 گرم

رنگ آبی مخصوص شمع           كمی

برشگر ستاره‌ای شكل كوچك     1 عدد

قالب مخصوص شمع مكعبی      به اندازه 5× 8 سانتیمتر

فتیله                                  1 متر

پارافین                                200 گرم

اسید استئارین                      20 گرم 

روش كار 

فویل آلومینیومی را به شكل قالبی مربع به ضلع 10 سانتیمتر درآورید به طوری كه این مربع دیواره‌هایی به ارتفاع 1/5 سانتیمتر داشته باشد.

حالا آن را درون ظرف نسوزی قرار دهید. پارافین كریستالی را در ظرف فلزی روی بخار آب جوش ذوب كنید.

حالا پارافین جامد را همراه با كمی رنگ آبی به آن بیفزائید و صبر كنید تا كامل ذوب شود.

این مخلوط را درون ظرف فراهم كرده از فویل بریزید. صبر كنید تا پارافین خنك شود و خودش را بگیرد اما كاملاً سفت نشود و برای قالب زدن حالت انعطاف‌پذیر داشته باشد.

حالا فویل را از پارافین جدا كنید. اكنون با برشگر، 12 عدد ستاره از آن ایجاد كنید. ستاره‌ها را با فشار دست به دیواره‌های قالب بچسبانید.

به طوری كه كمی از پارافین آن آب شود و كامل به دیواره بچسبد. فتیله را با كمی پارافین كف قالب محكم كنید و سر آن را با سیخ چوبی روی قالب نگه دارید.

سپس پارافین و استئارین را در ظرف فلزی بریزید و روی بخار آب جوش ذوب كنید تا دمای آن به 80 درجه‌ی سانتیگراد یا 175 درجه‌ی فارنهایت برسد.

پارافین ذوب كرده را درون قالب بریزید به حدی كه 6 میلی‌متر از سر قالب خالی بماند.

حالا قالب را بلافاصله درون ظرفی از آب سرد قرار دهید تا ستاره‌ها ذوب نشود. پس از خنك شدن و بستن كامل شمع آن را از قالب خارج كنید.

یادآوری: دمای ذوب شمع را می‌توان با وسیله‌ای به نام ترمومتر اندازه‌گیری كرد.

 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟