Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:26

روش گرفتن شوری ماهی دودی

روش گرفتن شوری ماهی دودی

ماهی دودی را روی شعله‌ی اجاق‌گاز بگیرید تا گرم شود. آن‌گاه به‌راحتی پوستش را بكنید. حالا ماهی را به اندازه‌ی دلخواه خرد كنید و دست‌كم 10 ساعت در آب سرد نگه دارید.

اعظم گلزارمنش

 

ماهی دودی را روی شعله‌ی اجاق‌گاز بگیرید تا گرم شود. آن‌گاه به‌راحتی پوستش را بكنید.

حالا ماهی را به اندازه‌ی دلخواه خرد كنید و دست‌كم 10 ساعت در آب سرد نگه دارید.

در این میان گاهی آب را عوض كنید تا شوری ماهی گرفته شود.

 

سپس تكه‌ای از ماهی را در بشقاب مناسبی قرار دهید و روی چلو كه دم گذاشته‌اید، بگذارید تا ماهی، با بخار چلو بپزد.

اكنون تیغ‌های ماهی را بگیرید و همراه با چلو یا غذا‌های شمالی مانند باقلا‌قاتق، میرزاقاسمی و غیره میل كنید.

 

نظر شما در مورد این غذا چیست؟