Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 26 تیر 1397 - 13:22

سبزه ماش

سبزه ماش

برای سبز كردن بذر قره ماش؛ 002 گرم قره ماش را 03 دقیقه در آب بخیسانید و درون ظرفی به قطر 52 سانتیمتر بریزید و پهن كنید. آن‌گاه با پارچه‌ی تنزیب مرطوبی، روی بذر را بپوشانید و روزی دو بار رویش آب بپاشید.

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

برای سبز كردن بذر قره ماش؛ 200 گرم قره ماش را  30 دقیقه در آب بخیسانید و درون ظرفی به قطر 25 سانتیمتر بریزید و پهن كنید.

آن‌گاه با پارچه‌ی تنزیب مرطوبی، روی بذر را بپوشانید و روزی دو بار رویش آب بپاشید.

مراقب باشید كه آب اضافی در ظرف باقی نماند!

پس از 4 روز كه بذر ماش جوانه زد، پارچه را بردارید و سبزه را با اسپری آب مرطوب كنید.

اكنون سبزه را در دمای محیط و در معرض نور غیرمستقیم قرار دهید تا سبزه بلند شود.

 

نظر شما در مورد این سبزه چیست؟