Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:23

سبزه گندم

سبزه گندم

برای سبز كردن گندم؛ 220 گرم گندم را 30 دقیقه در آب بخیسانید و درون ظرفی به قطر 25 سانتیمتر بریزید. آن‌گاه رویش را با پارچه‌ی تنزیب بپوشانید و روزی دوبار با اسپری، آب بپاشید.

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

برای سبز كردن گندم؛ 220 گرم گندم را 30 دقیقه در آب بخیسانید و درون ظرفی به قطر 25 سانتیمتر بریزید.

آن‌گاه رویش را با پارچه‌ی تنزیب بپوشانید و روزی دوبار با اسپری، آب بپاشید.

پس از 4 روز كه گندم جوانه زد، پارچه را از رویش بردارید و روزی دوبار روی سبزه آب بپاشید.

مراقب باشید كه آب اضافی در ظرف سبزه جمع نشود! زیرا در این صورت، سبزه كپك می‌زند! بهتر است.

سبزه را در دمای محیط و در معرض نور غیر مستقیم قرار دهید تا پس از حدود 5 روز سبزه بلند شود.

 

نظر شما در مورد این سبزه چیست؟